Terug naar hoofdpagina
GRATIS VERZENDING VANAF €100

Me-Time Musthaves

Me-Time Musthaves

Me-time is belangrijk voor iedereen en het is essentieel om een ​​moment van rust en ontspanning in te bouwen in onze drukke levens. Een van de beste manieren om dit te doen, is door onze huid en haar te verwennen. Maar met zoveel verschillende producten op de markt, kan het moeilijk zijn om te weten wat we nodig hebben voor de ultieme me-time routine.

Om je op weg te helpen, hebben we verschillende producten van GOOD Beauty opgesomd die je niet wilt missen bij je volgende me-time sessie.

1. Hydraterende gezichtscrème: Onze huid heeft elke dag veel te verduren, vooral als we zoveel tijd buitenshuis doorbrengen. Een hydraterende gezichtscrème is een must-have voor elke me-time routine, omdat het onze huid hydrateert en verzorgt. 

2. Lippen Balsem: Voor zachte lippen gebruik je de Sendo Nourishing Lip Balm. Een lippenbalsem met voedende en hydraterende werking, je redder voor zachte en verzorgde lippen, de hele dag lang

3. Haarmasker: Ons haar heeft ook te lijden onder de omgeving waarin we leven, en het is belangrijk om het regelmatig te verzorgen en te verzachten. Met het Nourishing Hair Mask van Insight is het een perfecte manier om dit te doen, omdat het diep in de haarstructuur dringt en deze verzorgt. Laat het haarmasker minstens 15 minuten intrekken voor het beste resultaat.

4. Bodylotion: Voor een zijdezachte huid gebruik je de bodylotion van Insight. Een hydraterende, voedende bodylotion, voor een voedend, zijdeachtig effect op de huid. Samengesteld voor en dermatologisch getest op de gevoelige huid.