Terug naar hoofdpagina
GRATIS VERZENDING VANAF €100

Op welke manieren kan je de ZENZ Styling gel gebruiken?

Op welke manieren kan je de ZENZ Styling gel gebruiken?

In plaats van altijd meerdere producten nodig hebben om je haar goed te kunnen stijlen het met een product perfect verzorgen, dat kan met de Styling Gel Sweet Orange No. 12.

1. Haar dat lang goed blijft zitten. Het doel van een styling gel is om je haar op zijn plaats te houden. Zo gebruik je het product: breng een kleine hoeveelheid styling gel aan op je haar en kam of borstel het door om het gelijkmatig te verdelen. Zo blijft je haar de hele dag goed zitten!

2. Creëer textuur. Als je fijn of dun haar hebt kun je de styling gel gebruiken om textuur en volume te creëren. Een tip voor meer volume en textuur is om een kleine hoeveelheid styling gel op je haar aan te brengen en secties te scrunchen of te draaien om een rommelige look te creëren. 

3. Houd pluizen tegen. De styling gel kan ook worden gebruikt om pluizig en springend haar tegen te gaan. Zo gebruik je het product: breng een kleine hoeveelheid styling gel aan op je vingertoppen en verdeel het over je haar, met de nadruk op plekken waar pluizen het meest voor komt of zichtbaar is. 

4. Voeg glans toe. De styling gel bevat ingrediënten die helpen om glans aan je haar toe voegen. Zo gebruik je het product: breng een kleine hoeveelheid styling gel aan op je haar en kam of borstel het door om het gelijkmatig te verdelen. dit geeft je haar een gezonde en glanzende afwerking. 

5. Krullen definiëren. De styling gel kan je helpen je krullen op hun plaats te houden. Zo gebruik je het product: breng een kleine hoeveelheid styling gel aan op je haar en scrunch of draai secties om je natuurlijke krulpatroon te versterken. 

6. Serum voor gespleten haarpunten. De styling gel kan je ook gebruiken als een serum, omdat het voedende eigenschappen heeft en het je haar ook beschermt. Daardoor kan het gespleten haarpunten verlichten en voorkomen. 

7. Hittebescherming. De styling gel bevat zijdeproteïne wat je haar beschermt tegen hitteschade.