Terug naar hoofdpagina
GRATIS VERZENDING VANAF €100

Skincare routine voor een jongere huid

Skincare routine voor een jongere huid

De Sendo Concept Skincare routine voor een jongere huid

Juist vanwege de eigenschappen die onze huid van nature bezit in haar jonge fase, lopen we het risico de huid te vergeten en ons te beperken tot het af en toe gebruiken van producten die niet specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de huid. Of omdat we bang zijn voor de oneffenheden die deze periode van het leven van onze huid kunnen veroorzaken, lopen we het risico te agressieve producten te gebruiken, wat de situatie zelfs kan verergeren.

Voor de jonge huid zijn reiniging en hydratatie de belangrijkste factoren. Van make-up tot vervuiling, er is geen tekort aan factoren in ons drukke leven die de poriën kunnen verstoppen.

De eerste stap is een effectieve en zachte reiniging, zoals de Daily Cleansing Milk uit de Skincare Cleansing lijn. Deze is ideaal om make-up te verwijderen en de huid zacht en gehydrateerd te maken en klaar voor behandelingen. Breng het 's ochtends en 's avonds aan op het droge gezicht met een wattenschijfje, en spoel je gezicht daarna goed af.

Tweede stap: toner. Breng na de reiniging de toner rechtstreeks op je gezicht en hals aan met je handen of een wattenschijfje. Sendo Revitalizing Face Toner is geschikt om zelfs de meest gevoelige en rode huid te kalmeren.

Stap drie: de oogzone. De huid in deze zone van het gezicht is dunner en kwetsbaarder. Met een verminderde hoeveelheid talgklieren, collageen en elastinevezels is de huid gevoeliger voor veroudering (en vermoeidheid!). Om deze oneffenheden te bestrijden komt het Regenerating Effect Eye Contour Serum te hulp: hydraterend, voedend en rijk aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Breng het aan op de oogcontouren, na de toner.

Laatste stap: het gezicht, de hals en het decolleté hydrateren en voeden! Na het reinigen en tonen van de huid is het belangrijk om de juiste hydratatie en voeding aan te brengen met de cosmetica die het beste past bij de behoeften van de huid. De Revitalizing Face Cream uit de Skincare Nourish lijn is ontwikkeld voor het welzijn van de normale en jonge huid. Verrijkt met Blue Light Protection Technology, beschermt het de huid tegen blauw licht afkomstig van apparatuur. Breng het 's ochtends en 's avonds aan op een goed gereinigd gezicht en hals, het dient ook als een uitstekende basis voor make-up.

Nu weet je alles wat je nodig hebt om je huid optimaal te verzorgen!