Terug naar hoofdpagina
GRATIS VERZENDING VANAF €100

Summer Essentials

Summer Essentials

De zomer is in aantocht en dat betekent zon, zee en strand! Hoewel we allemaal genieten van het warme weer en de frisse lucht, kan onze haarverzorging vaak worden vergeten. Hier zijn enkele essentiële haarproducten die je moet gebruiken in de zomer om je haar gezond en glanzend te houden.

De zon kan schadelijk zijn voor je haar en de UV-stralen kunnen je lokken beschadigen. Het gebruik van UV-beschermende haarproducten kan helpen bij het beschermen van je haar tegen de zon. Zorg ervoor dat je een zonnebrandcrème voor je haar gebruikt of kies voor een haarproduct met ingebouwde UV-bescherming.

In de zomer is het vaak vochtig, wat kan leiden tot pluizig haar. Gebruik anti-frizz haarproducten om je haar onder controle te houden. Kies voor een leave-in conditioner om pluizig haar te voorkomen.

Zout water en chloor kunnen je haar beschadigen en uitdrogen. Gebruik daarom wekelijks een haarmasker om je haar te voeden en te hydrateren. 

Het wassen van je haar na een dag op het strand kan vervelend zijn. Gebruik daarom een droogshampoo om je haar op te frissen tussen wasbeurten door. Dit helpt bij het verwijderen van overtollig zout en zand in je haar.

Gebruik haarolie om je haar te beschermen tegen de zon en om het te voeden. Kies voor een lichte haarolie die je gemakkelijk door je haar kunt verdelen. 

Door deze haarproducten te gebruiken, kun je je haar gezond en glanzend houden tijdens de zomer. Vergeet niet dat het belangrijk is om je haar na een dag in de zon en zee te verzorgen en te hydrateren. Zo kun je zorgeloos genieten van de zomer!