Terug naar hoofdpagina
GRATIS VERZENDING VANAF €100

over good beauty


GOOD Beauty gelooft in natural beauty en voert verschillende merken met een hoge en eerlijke standaard voor de professionele markt. Onze merken staan voor eenvoud, duurzaamheid en hoge kwaliteit, zowel in gebruik als in de uitstraling van de producten. Op dit moment zijn we hard aan het groeien en onze positie in de Nederlandse markt naar een hoger niveau aan het tillen.


Ben je enthousiast geworden en wil je graag een teaserbox aanvragen? Neem dan contact met ons op! Bel naar 040-2823816 of mail naar info@goodbeauty.eu.

onze kernwaarden

People before products

We zitten in een business waar het gaat over producten. Maar dat staat voor ons nooit op de eerste plaats. De mensen waarmee we dat doen en waarvoor we dat doen, staan voorop. A real people company.

we run the extra mile

We zetten graag een stapje extra voor de mensen waarmee we samenwerken, eventueel op onze naaldhakken. We kunnen ook bouwen op een toegewijd team en een zeer loyale community.

duurzaam is alles

Dat geldt voor onze diensten én onze producten. Zorgvuldig gekozen merken of eigen merken. We werken ook aan een duurzame samenwerking, voor lange termijn. We groeien gezond en laten onze klanten ook gezond groeien.

geen poespas, wel bubbels.

De professionals waarmee we werken zijn verfijnd en hebben stijl. Dat is de sexyness die wij bij GOOD Beauty nastreven. Daarnaast staan puur, eenvoud en minimalisme bij ons hoog in het vaandel. Geen poespas, wel bubbels!