Terug naar hoofdpagina
GRATIS VERZENDING VANAF €100

Een herstellende behandeling met Rebuild!

Een herstellende behandeling met Rebuild!
Rebuild is het professionele systeem van haarvezelreconstructie, dat kan worden aangevraagd in salons om het haar glad te maken en te herstellen. Het is een behandeling rijk aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong, die tot doel heeft de integriteit en gezondheid van het haar te herstellen door het eiwitgehalte te herstellen.

De Rebuild-lijn bestaat uit twee producten:
- Het Hair Filler Serum, de eerste stap: zijn pH is hoger dan die van de haarvezel, zodat het de haarschubben kan optillen en de voedende ingrediënten in de haarcortex kunnen doordringen.
- De Hair Cuticle Sealer, de tweede stap, die de conditionerende werking uitvoert en de haarschubben afsluit om alle voeding in de haarvezel te houden. Zijn pH-zuur maakt het mogelijk de haarschubben te sluiten en het haar gladder en glanzender te maken.

Twee innovatieve, doeltreffende en functionele formules voor salongebruik, ontworpen en getest met diepgaande laboratoriumanalyses. Laboratoriumproeven, in vivo en in vitro, hebben de effectiviteit en veiligheid van de behandeling bevestigd en de resultaten op het haar aangetoond.

Een ongelooflijk resultaat dat de effectiviteit van het Rebuild-systeem voor de herstel van de haarvezel en zijn proteïnestructuur wetenschappelijk aantoont. Deze gegevens vormen de wetenschappelijke onderbouwing van het zichtbare resultaat van de behandeling. De voelbare en zichtbare kant is net zo overtuigend: glanzender, sterker, gedisciplineerder haar, pluis aanzienlijk verminderd, verhoogde doorkambaarheid en body.