Terug naar hoofdpagina
GRATIS VERZENDING VANAF €100

Ontdek de haarkleurtrends voor deze lente-zomer 2023!

Ontdek de haarkleurtrends voor deze lente-zomer 2023!

- Champagne en warm blond
Elegante warme blonde tinten zijn weer terug. Ze passen overal bij, geven een natuurlijk en elegant effect en zijn geschikt voor alle seizoenen. Je kunt kiezen voor een balayage om je haar te benadrukken of een volledige dekking om wit haar te dekken.

 - Grijze tinten

Grijs/zilvertinten zijn een van de favoriete kleuren geworden van degenen die houden van cutting-edge kapsels en haarstijlen. Metallic tinten worden gecombineerd met roze, lila en blauw voor een nog gedurfdere look. Grijzen, in hun verschillende tinten, worden vooral aanbevolen voor koele kleuren.

 - Levendige roodtinten

Levendige roodtinten zijn felle tinten die geliefd zijn bij mensen die niet onopgemerkt willen blijven. Ze passen bij mensen met een donkere haarkleur en een mix met violet tinten intensiveert het haar en geeft een multidimensionaal effect, zelfs bij korte coupes. Kleuren met een hoge concentratie rode en violette pigmenten creëren een spel van levendige tinten bij daglicht, dat 's avonds verandert in een diep, zacht rood.

 - Abrikooskleurige tinten

Geïnspireerd door de kleuren van de natuur, verwarmt de abrikoos tint het haar en verrijkt het met schitterende kleuren. Een populaire kleur voor iedereen die van glamoureuze en vrouwelijke looks houdt; op lang haar geeft het een zeer romantisch en elegant effect. Abrikoos past goed bij een lichte haarkleur en een warme of neutrale kleur. Het versterkt ook lichtgekleurde ogen.

 - Roze

Ook bekend als Light Strawberry Hair, brengt deze pastelkleur nieuw leven in blond zonder het te verstoren en is geliefd bij roze fans die niet op zoek zijn naar opvallende tinten. Het is een zeer delicate en vrouwelijke tint, geïnspireerd op make-up blushkleuren. Geschikt voor mensen die beginnen met een lichte haarkleur.

Welke kleur je ook van plan bent voor je klanten, creëer hem met de Incolor Hydra-Color Cream behandeling!